Image
 
AcasaPortalFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiți | 
 

 Test 1 [Cu variante]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Mina
Vita Regala
Vita Regala
avatar

Numarul mesajelor : 101
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/07/2008

Foaie de personaj
Teritoriu: Oameni
Galbeni: 40 galbeni

MesajSubiect: Test 1 [Cu variante]   Dum Mar 08, 2009 3:28 pm

Asa,sa pun si un test.
Fiecare intrebare valoreaza 10 galbeni,deci 10 intrebari,100 galbeni.
Daca raspundeti corect.

1.Numele de familie a lui Frodo este:
a.Nu se mentioneaza
b.Baggins
c.Bargosy

2.Legolas era:
a.Print
b.Conte
c.Comandant la armata

3.Cui din neamul lui Gimli ii apartineau Minele din Moria?
a.Tatalui lui Gimli
b.Fratelui lui Gimli
c.Varului lui Gimli

4.Aragorn se acoperea sub numele de:
a.Chitaila
b.Nu se acoperea sub nici un nume
c.Pas-Mare

4.Marea Vrajitoare Galadriel locuia in:
a.Lothorien
b.Codrul Fangorn
c.Rivendell

5.Eowyn locuia in:
a.Gondor
b.Rohan
c.Minele din Moria

6.Eomer era:
a.Fratele lui Eowyn
b.Sotul lui Eowyn
c.Fiul Regelui Theoden

7.Fiul preferat a lui Denethor era:
a.Faramir
b.Aragorn
c.Boromir

8.Partea I din Trilogia Stapanul Inelelor este:
a.Cele doua turnuri
b.Fratia Inelului
c.Intoarcerea Regelui

9.Hobbitii locuiau in:
a.Comitat
b.Gondor
c.Rohan

10.Gandalf a devenit:
a.Gandalf cel Gri
b.Gandalf cel Verde
c.Gandalf cel Alb

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://thelordoftherings.rpg-boards.com
~blackat~
Vita Regala
Vita Regala
avatar

Numarul mesajelor : 28
Varsta : 21
Localizare : in castelul Black din centrul taramuliui hobbitilor
Data de inscriere : 06/12/2008

Foaie de personaj
Teritoriu: Hobbiti
Galbeni: 40 galbeni

MesajSubiect: Re: Test 1 [Cu variante]   Sam Mar 28, 2009 8:45 am

9 raspunsuri coreste,una ratata
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.shefadela.hi5.com
Mina
Vita Regala
Vita Regala
avatar

Numarul mesajelor : 101
Varsta : 34
Data de inscriere : 18/07/2008

Foaie de personaj
Teritoriu: Oameni
Galbeni: 40 galbeni

MesajSubiect: Re: Test 1 [Cu variante]   Sam Mar 28, 2009 1:37 pm

ai 9 raspunsuri corecte si una ratata...deci ai 90 de galbeni

PS:Ti-am editat postul ca alti membrii sa nu vada raspunsurile...orium...sunt intrebari usoare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://thelordoftherings.rpg-boards.com
Eowith Tinúviel
Vita Regala
Vita Regala
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 22
Localizare : Iz Niremm Nothar
Data de inscriere : 21/07/2008

Foaie de personaj
Teritoriu: Elfi
Galbeni: 40 galbeni

MesajSubiect: Re: Test 1 [Cu variante]   Mier Dec 08, 2010 10:20 am

1.b
2.a
3.c
4.c
4.a
5.b
6.a
7.c
8.b
9.a
10.c
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat




MesajSubiect: Re: Test 1 [Cu variante]   

Sus In jos
 
Test 1 [Cu variante]
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Castigi Galbeni :: Intrebari si teste-
Mergi direct la: